Do it, damnit!

Nu tycker jag att alla ska göra detta, även om ni inte vill ha det så tycker jag att ni ska göra det så att jag får det!! Jag vet att jag låter lite smått självisk, but I don't care! Jag måste värva 6st för att få det så tryck, logga in och gör en gratiskampanj för om ni inte gör det räknas ni ej och då blir jag ledsen...
http://www.gratispremium.com/?ref=731010

Debatt på svenskan

Har svenska och lyssnar just nu på när några debatterar. Nu är det om genteknik och innan det var det om invandring ;) Alla har riktigt bra argument så det är väldigt intressant att lyssna på.

Ljus är myyyysigt!

Så här mysigt har vi hemma hos oss nästan varje dag! :)






Stökiometri

Sitter och har kemi och jag känner att "jag fattar inte!" Vi håller på med kemiska beräkningar/stökiometri, och det är typ 100gånger svårare än matten. Och när man har räknat ut en sak så vet man inte vad man har räknat ut, bara att man har räknat ut något... Komplicerat, men jag ska plugga in allt detta i skallen när jag har tid och ork(=never) ;p

Min säng är stulen...

Mina småsyskon vill nu helt plötsligt sova inne i mitt rum varje dag. Igår och i förrgår sov Elias inne hos mig och nu har Adrian snott platsen. Dom är ju väldigt gulliga och jag känner mig eeeextremt stolt när dom hellre vill sova inne hos mig än med mamma (hehe, skadeglädje!) Men sen så finns det ju en negativ sak också, dom snor ju halva sängen!! och sparkar på en när man ligger och sover...



Första advent

Idag var det ju faktiskt 1a advent ;) Så vi har tagit och julpyntat här hemma lite och fått lite julkänsla. Åhh, vad jag längtar till julen. I löv christmas! <3

Notera den gulliga bilden i bakgrunden på mig och brorsan som ni kan få en ännu bättre bild av här nedanför...


Pizza är gött!!


Hårfärg

Tjabba tjena hallå! At the moment så sitter jag med hårfärg i håret som ska tvättas ur om typ en kvart. Jag klippte också topparna nyss och det kändes som om 15cm av håret bara försvann... men så går det när håret är slitet :p

Pizza

Om typ en kvart så skall jag äta pizza! :D Jag beställde en grekisk rulle som förövrigt är typ det godaste som finns!? Hehe, jag känner mig onyttig ;P

Hehe

Höhö, jag tänkte bara skryta lite om min kemilabbrapport. Som jag förövrigt döpte till Laborera med Ida, underbart snitsigt namn tyckte jag! medan alla andra i klassen tråkigt nog hade "Reaktion mellan koppar och svavel" som rubrik eller något liknande... Boooooring, tycker jag. Här får man värsta chansen att göra något roligt liksom, då ska man SATSA!!! Sedan gjorde jag en bild i photoshop som framsida och en bild i paint till mitt utförande. Jag tänkte lägga ut bilden som jag använde som framsida så att alla ni kan njuta och glädjas åt den lika mycket som jag gööööör!!! ;D



ps. Alla andra hade typ en sten som framsida... ds

Funderingar...

Jag sitter och tittar på min statistik på bloggen och undrar för mig själv, vilka läser min blogg??? Har jag någon läsare som jag inte känner men som läser min blogg iallafall? Och tycker dom som läser min blogg att den är rolig, intressant eller läser dom bara för att dom har tråkigt och för att dom redan har läst igenom dom roligare bloggarna?
Jag har en fråga to the people som läser detta, vad tycker ni om bloggen? och vad vill ni att jag ska skriva mer/mindre om?

Sveriges television

Idag på morgonen åkte vi på film-lektionen till sveriges television. Vi fick gå runt och se hur allt gick till. Tove Stryke var där och sjöng så vi fick vara "backstage" och se hur det gick till där. Vi fick se vart de spelade in nyheterna och allt sånt. Det var väldigt intressant och roligt ;)
Den här låten höll hon på att sjunga. Så nu har jag den i huvudet och den vill icket försvinna...
Tove Stryke - Million Pieces

Matte

Fick reda på att vi ska bara ska ha matte idag för biologi läraren är inte här. Så vi har matte från kl 8.25 till 11.10, sen blir det klassråd och sedan slutar vi. Jag har också lämnat in mattehemprovet nu så det är skönt att fått det överstökat, dock behöver man ju göra det muntligt sen också men det tror jag kommer gå bra. ;)

I'm gonna stay

Här är en låt som jag har förälskat mig i. Jag kan dock inte bestämma mig för vilken som är bäst av den "vanliga" eller akustiska versionen, men jag lutar nog mest åt den akustiska. Ja, den tycker jag är bättre... tror jag... kanske... eller...?
Hursomhelst så är låten bra, så jag tycker ni bör lyssna eller gå miste om något bra.

Nico Stai - Miss Friday
Det här är den akustiska versionen.

Det här är den "vanliga" versionen.

Bilder ifrån fredags

Här kommer bilder ifrån Obbola.

Suddig bild på Cecilia.


Josefin


Då jag och Pernilla behövde gå tillbaka och hämta den glömda pizzan...(jag vet att mina ögon är röda och att jag är svart under ögonen, men VET NI VAD!? så ser jag ut, kan icket ändra på det!)


Pizza-time




Gästbloggning på hög nivå höhö

Hej alla av Idas vänner! Detta är hennes one and only bästa vän! :) (jag vet att det är sant) Henrietta, som även heter Ida i andranamn. :)
Yes box.
Just nu sitter jag på skolan, Ida lämnade mig just. Tragiskt men sant.
Så Ida då, vill ni komma henne lite närmare in på livet? Ring 0738926683, dag och natt så kan ni höras!!!!!! Underbart! Värsta jourlinjen!
Om inte numret funkar så har din mobil gått ur tiden, tyvärr.
Namn: Ida Linnea (fick jag veta idaaag)
Ålder: 16, fyller år i februari (fick jag veta idaaag)
Älskar: Hetta (har varit klart sen första ögonblicket vi sågs ;* )
Blir sur när: Hetta gästbloggar och hoppar på Ida i korridorerna... (fick jag veta idaaag) (skämta, har jag alltid vetat)
Namn: Ida Henrietta Kristina (fick jag veta...öhm nej.)
Ålder: 16, men beter sig som en som är 6 eller ev. nyfödd ibland
Älskar: Idas lösenord...hehehe...och att vara mig. höhö.
Blir sur när: Ida blir sur på mig :(
Yeeeeezz.
över och ut/valfri hälsning.

Debatt + Gårdagen

Har just gjort klart svenska debatten. Våran grupp var först och vi debatterade om abort. Jag tyckte att båda lagen hade bra argument men det kändes som det andra laget var lite mer på hugget och tog upp saker vi inte hade diskuterat så mycket. Men det gick nog helt ok, tror jag.
Igår så var mamma sjuk och gick och la sig vid kl tre, vilket gjorde att jag fick ta hand om både middagen och barn på egen hand. Som tur var satt Adrian och Elias och spelade nintendo hela tiden så det var bara Vide man behövde kolla till. Men han är jobbig nog... han klättrade upp på bord och pillade loss tangenter på min dator, medan jag stod och lagade maten. Tillslut la jag Vide i vagnen och gungade honom samtidigt som jag rörde om maten, dukade bordet, tände ljus och försökte trycka tillbaka de lösa tangenterna på datorn.
Jag hann inte heller färga håret för mamma var ju sjuk och orkade därför inte kladda in det i håret ;p

Så här kände jag mig igår...

SPOTIFY PREMIUM!!!

Få gratis spotify premium här: http://www.gratispremium.com/?ref=731010

Uppdatering

Hello! Jag lovade Henrietta att jag skulle uppdatera nu när jag har matte så jag gör det. Jag hade tänkt lägga in några bilder från helgen också när jag kommer hem. Om jag hinner... jag ska göra engelska artikel + matte hemprovet + kemi labbrapport ikväll så vi får se om det blir tid över. Eventuellt ska jag färga håret också men det är tveksamt om jag hinner för jag slutar inte förrän kl 16.20 och läxorna kommer ta upp större delen av kvällen.
That's life when you go NATUR!

Obbola

Jag glömde skriva in Cecilia i inlägget innan märket jag nu, vad elak jag känner mig men det var inte meningen... Nu sitter vi iallafall hemma hos Julia i obbola och lyssnar på när hon spelar och sjunger upp en låt som hon har skrivit, hon är riktigt, riktigt bra. :) Vi har ätit pizza och när vi hade beställt dom, fått dom, och gått hem så såg vi att dom hade glömt en pizza så jag och Pernilla traskade tillbaka i kylan för att hämta den + en extra pizza för att dom hade gjort ett misstag. Det tog typ en kvart att gå dit och sen en kvart tillbaka... men vi fick ju en extra så dom är förlåtna! :)
Nu ska jag vara lite social!

Slut på lektionen

Sista lektionen denna vecka börjar närma sig sitt slut. :) När vi slutar ska jag, Pernilla, Julia och Josefin gå till stan och sen tar vi bussen till Obbola. Frida är sjuk så hon följer tyvärr inte med. Vi ska äta pizza ikväll! ;)
NU SLUTAR VI!

Matte

Har matte nu, vi ska få ett hemprov i slutet av lektionen men man får använda sig av vilka hjälpmedel man vill så det kommer nog gå finemang! ;) Om typ tre veckor har vi nationella prov på matte a-kursen. :S
Imorgon blir det övernattning hos Julia i Obbola med Julia, jag, Pernilla, Josefin, Cecilia och Frida. Alltså dom som var med på halloween-middagen. :) Det blir ju trevligt ;)
Nu ska jag fortsätta räkna!

Godnatt ^^

Med denna bild säger jag godnatt!
En liten Ida... Tycker ni att det ser ut som mig? :)

Notera att jag har skrivit 6 st inlägg idag! Grymt duktigt gjort av mig ;)
Nu godnatt!

Snart är det läggdags! ;)

Jag lägger in en bild på en teckning som jag ritade för typ tre år sen... Man ser att jag kanske inte är så skicklig på att rita som alla konstnärliga människor på midgård, men whatever!


Welcome to my place

Här kommer bilder på mitt place ;)

Hallen


Toan (ska måla om väggarna, vill inte att de ska vara gula)



My room






Chocolate! ;)

Nu har jag bakat till skolan imorgon, blev chokladbollar ;) Nu måste jag bara komma ihåg att ta med dom när jag går till skolan på morgonen. :)
Denna låt lyssnar jag på nu:

Blitzen Trapper - Furr

MSN

HAHA, vår msn konversation fortsätter...

Julia säger
hahah vet du vad vi gjorde på idrotten btw?:)

Ida Olsson säger
nej, vad?
:)

Julia säger
vi fick hångla med en docka vid namn ann haahhaah:)

Ida Olsson säger
HAHAHA, fy  SEE-trevligt! :D

Julia säger
haha gees, very funn-hy:) det är som att hela dagen är en enda stor porrfilm
först hångla vi med en docka, sen tar min lärare kort på mig för privatbruk, JA:)


Ida Olsson säger
HAHA, HEHE, HOHO(jultomten?) riktigt funny ;)

Julia säger
HAHAHAHA VI ÄR SÅ TRÖTTA KÄNNER JAG:)


Det känns som det alltid spårar ut för oss på msn, men det är ju trevligt att vi har bra humor ;)

B-B-B-BATMAN

Hehe, min och Julias msn konversation spårade ut lite...


Julia säger
haha nähä...
mattelärare
galen
jag blir rädd
först täckte jag ansiktet
men han bA NÄÄÄE.

:S

Ida Olsson säger
hihi, jag kan skydda dig från honom! jag är som BATMAN!!! :D
B-B-B-BATMAN!


Julia säger
hahah jaa, jag ba:jag skicka batman på-REEE :O

Ida Olsson säger

HAHA, yeees och då kommer jag sjungande dododododododododo BATMAN! och räddar dig!

Julia säger
hahahaha yaah, nu känner jag mig lugnare:):)

Ida Olsson säger
greeaat ;) nu känner jag mig också lugnare för nu vet jag vad jag vill bli i framtiden. B-B-B-BATMAN!

Julia säger
du är B-B-B-B-ATMAN!!! :D

Ida Olsson säger
YEEEES :D dododododododo BATMAN dodododododododo BATMAN dodododododododo BATMAN!!!!!!!!

Julia säger

hahahahaahhahahahha, you know how to do it ;);)

Ida Olsson säger
yes i do ;) hoppa runt i mantel och mask är min grej och rädda unga damer i nööööd!

Julia säger

hahaha jaa, i agree :):) det är din thing jö
vi slutar nu, ses later B-B-B-B-ATMAN!!




Think of who you were before you gave it away, and you spended all your money trying to feel the same


En vacker låt...


Aushua - Hiding Place

You better be prepared for the cold...

Hello! Jag sitter och lyssnar på musik, borde egentligen läsa biologi men jag vill/orkar inte! Hehe, jag har läst igenom det vi ska kunna men min hjärna vill verkligen inte hänga med så när jag läst en bit så måste jag börja om för jag vet inte vad det var jag nyss läste...
Jag gick hem från skolan idag och det var helt sjukt kallt ute! Jag gick först med Julia en bit, sen gick jag och lämnade en bok på biblioteket och sedan gick jag hemmåt. När jag väl var hemma hade benen blivit så kalla att man inte kände dom och ansiktet stack av kyla. Nu sitter jag i sängen med mjukisbyxor, tjocktröja, duntäcke och huvudvärk... Och jag fryser fortfarande!

English

Nu sitter jag och har engelska, sen slutar jag! ;D fast jag ska stanna en stund med Julia och plugga biologi för vi har tydligen en diagnos imorgon... Sen måste jag gå till stan och lämna en bok på biblioteket för den skulle ha lämnats tillbaks förra veckan.
Jag sitter förövrigt och lyssnar på underbar musik och bara njuter av vackra texter. Nu ska jag återgå till engelskan!

Saknar sommaren!

Reach for the sky!

Sitter just nu och har film, men gör absolut ingenting... Elin har manuset på sin dator och hon är sjuk så det finns ej så mkt att göra.
Imorgon slutar jag tidigt och på fredag är man ledig för det är utvecklingssamtal så denna vecka är väldigt slapp ;)

Gammal bild, but I like it! Ser ut som jag hoppar riktigt högt ;)

Pictures

Här kommer några av Pernillas och Julias bilder från halloween-middagen!











I'm alive!

Sorry, för dålig uppdatering. Just nu sitter jag och har matte men läraren är hemma med sjukt barn... Sen har vi ingen kemi-labb idag så vi slutar nu efter matten. MEN INTE JAG, för jag har spanska så jag måste vänta på skolan i 4 timmar och sen ha spanska i en och en halv timme. DRYGT!!!
Kommer säkert lägga in några bilder som jag nyss fick av Pernilla och Julia efter lunch ;)

mobil inlägg

Jag har fått en ny mobil och den är helt awsome! Det är en HTC wildfire och jag är riktigt nöjd än så länge, dock så fick jag den idag så jag kan inte säga så mycket än ;) Jag ville bara testa och se hur det gick att blogga från mobilen och det gick ju helt ok :) jag skriver mer imorgon och lägger förmodligen in några bilder. Tack och hej, levetpastej!

mobil inlägg

Jag har fått en ny mobil och den är helt awsome! Det är en HTC wildfire och jag är riktigt nöjd än så länge, dock så fick jag den idag så jag kan inte säga så mycket än ;) Jag ville bara testa och se hur det gick att blogga från mobilen och det gick ju helt ok :) jag skriver mer imorgon och lägger förmodligen in några bilder. Tack och hej, levetpastej!

RSS 2.0