Legally blonde

Idag så åkte jag och mamma ner till stan och hämtade hennes nya glasögon. Hennes gamla har typ gått sönder några gånger och hålls ihop med hjälp av lim ;P
Sen ikväll så såg vi på legally blonde som gick på tv... Annars så har jag inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt ;)
Nu ska jag gå och sova, godnatt!


Måndag

Tjatja, kom hem för en liten stund sen. Jag köpte två par skor på skopunkten och de kostade sammanlagt 450kr. Sen köpte jag också en massa garn... Jag tittade på kläder men det var så långa köer till provrummen och kassorna så jag tänkte gå på stan någon annan dag och kolla det själv. Mamma hade ju med sig lilla Vide och dom ville inte vänta så länge på mig.

Här är iallafall bilder på vad jag köpte.





Hoppas alla haft en bra dag, byebye!

Stan

Nu ska jag och mamma gå ner till stan och kolla på lite saker, jag ska försöka hitta några bra vinterskor för jag har inga. Nu ska jag dra på mig vinterjackan och gå för nu är mamma redo att fara ;)
Byebye!

Snö...

Det är inte klokt så mycket snö det har kommit... När jag var ute med hunden så hade dom inte skottat stigen som vi brukar gå och jag fick plumsa mig igenom snön. Det var snö ända upp till midjan på mig och stackars Roja såg man bara huvudet på, hon simmade sig fram genom snön ;P Varje gång jag har varit ute idag har det slutat med blöta byxor och dyngsura skor...

Jag åkte också till mormor en stund och lånade några stickor. Resten av dagen har jag bara latat mig och tittat på film med familjen.

typ såhär såg det ut när jag var ute och gick...

Lördag

Nu tror jag att bloggdesignen funkar på firefox ;)
Menmen, nu sitter jag och äter Ben & Jerry's och photoshopar. Idag så har jag spelat wii, handlat på maxi och sett på film med familjen. Jag hoppas att alla har haft en bra lördag, Byeybye!


Ny design

Tjatja, igår kväll/natt så fixade jag en ny bloggdesign men den funkar bara att se med explorer och inte firefox... Jag vet inte varför, den är bara miffad helt enkelt. Den är inte så speciell men den får duga tills jag orkar fixa en ny.

Förresten så såg jag nyss att jag hade 46 läsare, så ni kan ju skriva liten kommentarer så att jag vet vilka som läser min blogg.

Fredag

Idag så kom Alexis, Andreas, morfar och Barbro på besök. Vi åt risgrynsgröt och pratade om lite allt möjligt och Adrian och Elias testade dom nya wii spelen ;P Nått annat speciellt har faktiskt inte hänt idag, jag tittade på Narnia för en liten stund sen (den gick på tv)...
Menmen, nu ska jag kanske gå och städa på mitt rum och sedan gå och lägga mig. Byebye!


God jul!

GOOOD JUUUL!!!!
Dagen började med att man gjorde sig i ordning och fixade till sig och sen fick jag öppna några presenter på morgonen, det var tighs, en klänning, ett armband, ett halsband och ben and jerry's ;P Sen så gick jag och Joel till mormor vid tolv och åt lunch där. Efter det så åkte vi med mormor och Anders till Elinn (min moster) och där var morfar, Barbro, Alexis och Andreas. Mamma, Jens och barnen kom en liten stund efter oss. Vi åt julmiddag som var så otroligt gott, jag åt så mycket att jag trodde att jag skulle spricka.
Och så kom jultomten såklart och lämnade några paket, det var typ Elinn och Håkans granne som var tomte så alla barnen trodde att det var en riktig tomte ;) Sen så öppnade vi alla paket. Jag fick två till tights, ett par byxor, en kofta, en huvtröja, en chokladask, en almanacka, ett wii spel, nagel-saker, smink, böcker, en Christina Aguilera parfym och jag fick också pengar. Efter alla paket var öppna så tog vi det lugnt och bara chillade... Jag måste bara berätta att Håkan och Elinn hade spänt fast sin julgran i taket med ett snöre för den hade ramlat fem gånger ;P
Menmen, vi åkte hem vid tio och såg på en film här hemma.
Nu ska jag gå och lägga mig för jag är helt slut, hoppas alla har haft en riktigt god jul!!!


Onsdag

Imorgon är det JULAFTON!!! Det kommer bli härligt ;)
Idag så har jag och mamma gjort en massa julgodis som vi ska ge bort i julklapp till några. Jag ska snart gå och hämta julgranen från källarförrådet(om jag hittar den) och klä den.

Jag hoppas att alla har haft en bra onsdag, byebye!


Surviving Christmas

Nu har jag kommit hem... Vi köpte en massa saker och julmat och sånt ;) Jag köpte en jättegullig mössa och matchande vantar i julklapp till Vide!!!

Jag tänkte slänga in en bild på vad jag fick utav Karin i julklapp


från vänster: shower gel, bubble bath, body scrub och body lotion



Ikväll så ska jag se på Surviving Christmas, den går på 5an kl 21. Den verkar bra!!!



Byebye!

Maxi

Hejhej! Nu ska jag åka till maxi och handla med mamma och Joel.
Nu är det bara 2 dagar kvar till julafton!!!
Ha en bra tisdag, byebye!



Surrogates

Hejhej allihopa!! På lördagen åkte jag till Saira för hon har fyllt år, så då var det jag och några till som var där... Vi tittade på film hela natten och spelade biljard och ett skrattspel som inte var roligt ;) Menmen, allt annat var roligt. Jag åkte hem igår och då fyllde min lilebror Elias 4år. så då var det några ungar här och en av dom stökade ner alla leksaker, pussel, spel m.m så att man inte kunde gå inne i Adrians & Elias rum... skitunge!!! ;P
Idag har det inte hänt så mycket har sett på Surrogates med familjen. Den var väldigt bra!

Nu ska jag gå och lägga mig, byebye!


Julavslutning

Idag så var det innebandyturnering på skolan. Jag var inte med och spelade, jag satt och tittade på med Karin. Sen efter det så följde jag med henne hem ett tag och kollade på bilder ;)
Klockan sex ikväll så började våran julavslutning på draggen, och jag gav mina presenter till dom jag skulle ge... Menmen, jag och Karin skulle gå och leta toaletterna medans dom höll på att dansa och sånt på scenen men när vi hittat dom så orkade vi inte gå tillbaka dit in för dom satt bara och spelade trummor och det såg inte kul ut. Så istället sprang vi runt överallt i draggen och tittade runt, vi gick in i alla rum som var öppna och sprang genom alla korridorerna och stängde in oss i ett skåp ;P Det var väldigt roligt!!! Sen efteråt så följde jag med Karin och hennes mamma och hyrde film och köpte chips, godis och päroncider. Sen så åkte vi hem till henne och satt och tjockade oss med tomteluvor på och tittade på baksmällan, det var jättetrevligt.



Menmen, jag kom hem efter tolv nångång och nu sitter jag i sängen och ska sova.
Godnatt på er allihopa!

Träna till PROV!!!

Idag så hade vi en lång dag, vi slutade klockan fyra.
När jag kom hem så åkte jag med och handlade med mamma. Och nu så måste jag träna till historieprovet som vi har imorron. Har väldigt mycket i det, som tur är så fick jag svaren på instuderingsfrågorna av Jonna så då kan jag träna in dom också.



Menmen, hejdå på er alla! MÖÖÖH, hahah(idrotten) ;)

My Girl

Vi har sovmorgon imorron så då får man sova extra länge, det är ju alltid uppskattat ;)
Idag har jag sett My Girl, den är jättebra, men otroligt sorglig...



Nu ska jag sova, byebye!


Snowflakes fall on my head

YEEESS, nu snöar det!!! Kanske man får en vit jul ändå ;P
Jag har inte gjort nått speciellt idag, ska typ bara göra läxor som aldrig tycks ta slut...
Ha det bra allihopa, byebye!


Måndag

Tjatja, nu sitter jag i skolans bibliotek och väntar på att lektionen ska börja. Vi har samhällskunskap, lunch och på idrotten har vi avslappning sen så slutar vi ;)
I veckan så måste jag fixa alla julklappar för jag har inte köpt något till någon, så det kommer bli lite stressigt...
Menmen, nu ska jag gå. Byebye!

Skicka vidare

Kl 21 i kväll går skicka vidare på 5an. Jag har inte sett den så jag ska göra det då.
Menmen, nu ska jag göra klart läxorna. Byebye!


Söndag

Tja, jag är  fortfarande ensam hemma. Mamma och dom stannade en natt till, dom kommer hem vid sex ikväll.
Nu sitter jag och lyssnar musik och bara tråkar.
Imorron är det skola igen och på fredag är det julavslutning, det känns ju skönt. Snart är det äntligen jul, nu fattas bara snön ;)
Menmen, hoppas alla har haft en trevlig helg. Byebye!

Vinnaren av idol 2009

Yees, Erik vann idol. Jag hoppades att han skulle vinna!! ;D



Byebye, nu ska jag titta på tv!


Bad hairday

Så här kan det sluta när man har tråkigt och sitter och borstar håret...







Jaja, ikväll är det idolfinal och det får man ju inte missa ;)
Nu ska jag borsta ut alla mina tovor och sen ska jag gå och laga mat, byebye!


Ensam hemma

Hej, nyss så åkte mamma, adrian och elias till botsmark så nu är jag ensam hemma. Dom kommer hem imorron. Idag så ska jag göra lite läxor, titta på tv och bara ta det lugnt. Jag hoppas att alla får en bra helg, byebye!


Mops

Nu är det så att jag har förälskat mig i mopsar. Vanliga människor skulle säga att dom är lite halvt fula och ser lite ut som små grisar, men jag tycker att dom är hur söta som helst!!! ;)


cutie!! ;P

Menmen, idag har det inte hänt så mycket. Vi slutade kl tio i två idag och jag somnade direkt när jag kom hem för jag var helt slut.
Nu ska jag gå och kolla på tv, byebye!


Måndag

Kom hem från skolan för kanske en halvtimme sen... Sitter nu och tänker skriva i periodhäftet och kanske läsa boken som jag ska ha till recensionen.

Här har ni några kaktusbilder ;P
Byebye!








Julmingel

Nu ska jag gå till kvarterslokalen och dricka glögg och äta pepparkakor. När jag kommer hem blir det läxor ;P


Lagkväll

Tja, nu kom jag just hem ifrån cheerleadingens lagkväll. Vi åt godis, glass, chips och allt sånt där onyttigt. Vi såg på gamla tävlingar och gjorde en teoretisk tävling. Menmen, det var kul! ;) Nu sitter jag och latar mig... Kanske jag borde börja läsa en av böckerna så att jag kan göra min bokrecension.
Ha en bra fortsatt lördag, byebye!

Lördag

Igår efter skolan så åkte jag och Karin ner på stan och gick till biblioteket ;P Jättelänge sen man var där, jag lånade fyra böcker. Dom hette Flickan som uppfann livet, Syskonkärlek, Linas kvällsbok och 19 minuter. Två av böckerna var det Karin som tipsade om. Efter det så skulle Karin åka och fika med sin okmpis så då åkte jag till min mormor och drack te och hämtade hostmedicin. När jag kom hem så åt vi middag och tittade sen på grey's anatomy, fast jag somnade i soffan typ direkt ;)
Idag har jag inte gjort så mycket, ska städa lite på mitt rum och göra lite läxor och börja läsa på någon av böckerna.
Hoppas alla får en bra helg, byebye!


Dålig uppdatering!

Jag tänkte berätta lite vad som har hänt dom senaste dagarna då jag inte har skrivit. På fredagen såg vi en film på skolan. Den hette Good Will Hunting, den var grymt bra! Sen så åt vi lunch och sen fick man välja om man ville ha morotskaka eller kladdkaka. Jag valde morotskaka och bitarna var hur störa som helst, jag orkade nästan inte hela och efteråt kände man sig proppmätt.



Och på lördagen så var det julbasar på skolan. Jag var servitris där i nästan tre timmar. Först så gick jag runt och gjorde ingenting för det kom nästan inga i början. Sen så kom det bara mer och mer folk så det blev helt fullt därinne och en stor kö som ville komma in då var jag med karin och höll på att ta bort disken till dom som stod och diskade, det var väldigt synd om dom för det blev bara större och större högar med disk. Sen så åkte karin och det hade jag också tänkt, men då såg jag att solveig var helt ensam och tog all disk(det jag och karin gjort innan) så då stannade jag och hjälpte henne tills det värsta var över ;)
På kvällen så var jag barnvakt till Theo och Liam, det var ganska lugnt dom skötte sig bra!

På söndagen så gjorde jag inte så mycket, var bara hemma och tittade på första säsongen av Grey's Anatomy med mamma. Men det var härligt att bara lata sig ;P

Och på måndagen så började skolan på riktigt igen, det var ju tråkigt. Jag hade gärna haft en till temavecka ;)
Efter skolan så satt jag bara och gjorde lite läxor och sånt...

Igår och idag har jag stannat hemma för att jag är förkyld och hostar hela tiden på natten så jag kan inte somna. Nu sover jag i fotöljen istället för i sängen för jag kan inte ligga rakt för då är hostan som värst.
Nu sitter jag med min lillebror i mitt knä, han är väldigt grinig men otroligt söt! <3



Hoppas alla har haft det bra, byebye!

RSS 2.0