Hallelåja

Nu har jag inte skrivit på jätte länge... och det har verkligen hänt mkt sen dess. På fredagen blev jag och Briana vald till representanter för vår skola till tobaksfri duo, STUR, och vi for på vårt första möte med andra representanter från andra skolor. Mötet bestod mest av "lära-känna-varandrar lekar" och på slutet fick vi äta pizza. Efter mötet for jag till min pappa och stannade där över helgen. På måndagen började vi med en ny morgonperiod på skolan - Ekonomisk historia. Jag fyllde oxå 15 år på måndagen. Jag fick wii fit, kläder och pengar. En moped kommer jag såklart oxå att få, men den får jag inte förrän på våren. Annars har det inte hänt så mkt.
Imorron far jag till fjällen för att åka snowboard. Kommer hem på fredag så jag skriver då hur allting gick. Ha det bra och hejdå!
Och om någon vet vad ekonomisk historia är och vad det innehåller berätta gärna det för mig, för vår lärare är inte så bra på att förklara... Cya!

Skrana i gropen

Fick ett nytt abonnemang idag så jag skriver gratis sms hela tiden... nice. Hade ju ingen friluftsdag idag så det blev vanlig skoldag. Nästan iallafall. Vi fick åka skrana i gropen från kl 10.20 till 11.20 det var askul, men jag hade inga täckbyxor så mina byxor var dyngsura efteråt. Och sen hade vi ju idrott senare på dagen och då var man ju helt slut.
När jag kom hem såg jag på tv typ hela kvällen och nu sitter jag här. menmen nu ska jag hitta på något roligt så, chao!

Tisdag

Helt vanlig skoldag idag, fick veta att friluftsdagen imorron blivit inställd pågrund av kylan. Såg på den nya serien The Mentalist idag. Den var faktiskt bra, ska se den nästa tisdag också.
Hare bra allihopa ska gå och lägga mig nu.

Måndag

Jag skrev inget igår för att jag hade inte gjort klart periodhäftet i kemi som skulle ha lämnats in i fredags så jag behövde rå plugga igår kväll/natt. Jag blev klar kl 3 och hann sova tre timmar innan jag behövde gå upp igen. Skolan kändes jätte dryg att gå till och jag somnade nästan när vi såg på en film om nordamerika. Musiken var tråkig och Lotta (läraren) fick typ pms, men dagen gick rätt fort ändå! Vi fick tillbaka våra kemiprov och jag fick alla rätt... Happy. Vi fick också fika som blev över sedan fredagen. Kommer säkert gå och lägga mig sent idag också, jag lär mig ju aldrig! :P


Jag och Briana på musiken.

Jag och Briana på musiken.


Alla Hjärtans Dag!

Grattis på alla hjärtans dag allihopa, hoppas alla har hatf det trevligt!
Själv har jag städat hela dagen... hur tråkigt som helst men mamma tvingade mig. Var ensam hela dagen också, så det var inte den bästa alla hjärtans dag för mig.
Nu ska jag gå och tjocka mig framför teven.
Herrå!

Fredag

Slapp dag idag hade geografi (såg på film), kör, bearbetning och eget val. Mitt eget val är idrott och vi körde basket. Jag ägde och mitt lag vann... stolt.
Ska köpa glass och se på film ikväll. Tjocka mig lite :D
Hoppas alla får en bra fredag och jag skriver mer imorgon såklart!


Skola

Idag kom jag försent till skolan... igen. Jag gav bort en av mina dataväskor till Briana, för hon har inte någon till sin och jag hade en extra. Vi hade geografi, tyska, matte och våran sista lektion var hemkunskap (som jag också kom försent till ;P). Måste lämna in periodhäftet i kemi imorron, det är bara waldorfare som vet vad periodhäfte är men ändå har värsta mkt att göra i det så jag ska gå nu. Ska försöka skriva något varje dag, bye!

Hello!

Hade kemi prov idag, tror att det gick bra för mig (eller hoppas iallafall) ;P Har inte så mkt att skriva just nu så hejdå!

RSS 2.0