29 Februari

Tänkte bara skriva lite om idag, skolan var helt ok. Matten var rolig för en gångs skull, detta berodde mest på att det gick bra för mig och jag förstod vad jag höll på med, fysiken gick också helt ok. Sedan fick vi också se ettornas projekt, de var duktiga!
Efter det bar det av till jobbet, jobbade till kl 21 och hade inte förväntningar på att det skulle vara en bra arbetsdag, men när man väl var där så kändes det mycket bättre och även det gick bra. Så jag kan väl helt enkelt säga att denna dag har varit en bra dag! :)
Detta inlägg avslutar jag med att lägga in två bilder på min mamma och jag. Och jaa, jag sitter i hennes knä, och nej, jag är inte för gammal för det! Bilderna är tagna på min 18 årsdag.

Some Die Young

Ok, jag insåg just att jag inte har skrivit att jag faktiskt fick jobbet som jag sökte till även fast jag hade ett bildproblem, som jag lyckades lösa (tack photoshop!). Jag har inte heller skrivit något om min födelsedag, jag är ju banne mig 18 nu! Jag kan skriva ett annat inlägg om min födelsedag och vad jag har fått och det, men tills vidare tänkte jag lägga in en härlig låt!

Give me inspiration

Jag vet att min blogg är ganska död hela tiden, för jag orkar helt enkelt inte uppdatera.. Men jag har lovat Henrietta att jag ska göra mitt bästa för att gå tillbaka till den tiden då jag orkade och faktiskt uppdaterade bloggen. Detta kommer inte ske över en natt, men jag ska försöka ta mig i kragen och skärpa mig.
Med detta säger jag godnatt!

Soo true!


Bild tack?

Jag håller på att leta en bild till mitt cv, men inser att jag har en tendens till att se "lite" smått störd ut på de flesta... Det är något med kameror som gör att dessa miner kommer fram (eventuellt att de alltid är framme, och kameran bara förevigar dem). Så om någon känner att de har en seriös bild på mig som bara skriker ut "ANSTÄLL MIG!" så får ni ju gärna ta och skicka den till mig.
Jag skall nu ge några exempel på hur bilden INTE får se ut!
Eller vad tycker ni, skulle ni anställa mig?

Update

Jag vet att jag aldrig uppdaterar här längre, men det kommer ändras när jag inte har lika mycket att göra. Tänkte bara säga att jag gjorde första provet i matte D idag och det gick skitdåligt känns det som, framförallt för att min hjärna inte sammarbetade med mig.
Imorgon har jag fysikprov, vi får se om mitt hjärna inte är lika borta då som den var idag.
Och på torsdag kl 15.30 har jag jobbintervju.
Nu till något helt annat, jag fick en otroligt stor känsla av vår idag. Detta pågrund av det helt fantastiska vädret, men insåg sedan att det ännu är februari och lär dröja tills april innan den riktiga våren sätter igång. Men tiden verkar gå så fort under den här delen av året så det kommer snabbare än vad man tror.

Why so slow?

Varför går tiden så sakta?! Kan det inte bara vara juni, och sommarlov?

RSS 2.0