An American Crime

Jag har just sett An American Crime som är en sann historia och  den handlar om Sylvia Likens. Om ni inte har hört om henne så var hon en 16 årig flicka som blev mördad efter flera månaders misshandel och tortyr år 1965. Och numera sitter jag och gråter på grund av hur hemska människor kan vara. Hur kan man göra så mot en annan människa? Hur kan man se att det händer men inte berätta för någon? Helt sjukt vilka människor som finns..

Dagen

Min kära mobil börjar lägga av på mig... Imorse när jag insåg att den inte ringde för att väcka mig så blev jag lite småsur. Den har också stängt av sig ett antal gånger så jag kan inte säga att jag är så förvånad. Detta innebar iallafall att jag försov mig så då bestämde jag mig för att stanna hemma och plugga matte för vi har matteprov imorgon. Sedan då jag av min broder får höra att han har försökt kontakta mig utan att min mobil har ringt på min ände så inser jag att den försöker stänga mig ute från civilationen. Så nu måste jag leta reda på min förra mobil för tydligen vill inte denna vara med mig något mer. Ska kanske testa att omprogrammera eller något sånt, förhoppningsvis funkar det.

I wanna go back!

Åh, vad jag längtar tillbaka....
Jag tänkte lägga in en massa bilder men det tog bokstavligt talat 10 min att ladda upp denna... Så det får bli någon annan gång då internet inte är så segt.

Yesterday

Igår så hade jag fysikprov. Vet inte riktigt hur det gick... De två sista frågorna tyckte jag var krångliga iallafall.. Men jag gjorde så gott jag kunde och jag tror att det gick bra.
På kvällen var jag först på talented miss x sedan åkte jag till norrlandoperan och såg på wozzeck, en tysk opera, med min moster, mormor och Anders. Den var lite smått udda men jag gillade den ändå. ;)
Och på fredag så ska jag och Frida se Lars Winnerbäck! Det kommer bli awesome!

Personlighetstest

 

Din personlighetstyp:

Kraftfulla, originella och känsliga. Slutför vad de påbörjat. Extremt god människokännedom. Lyhörda för andras känslor. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Respekterade för sin starka vilja att göra rätt. Oftare individualister än ledare eller underordnade andra.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Personalvetare, juristassistenter, lärare, läkare, tandläkare, kiropraktorer, psykologer, skribenter, musiker, artister, fotografer, förskole- och dagispersonal, studievägledare, bibliotekarier, marknadsförare, forskare, socialarbetare.


Jag gjorde ett personlighetstest. Ni kan göra det här!

RSS 2.0