Put your arms around me

Detta kan möjligen vara det gulligaste jag har sett på länge.



11.11.11

11.11.11 klockan 11.11

sick.

Jag har fått feber, jag är inte så förvånad då jag kände att det var på väg redan i måndags. Men som tur är så har psykologiprovet blivit inställt, detta innebär att jag bara missar ett prov som jag behöver ta igen.
Nu ska jag gå och lägga mig igen, ha det bra!

Grekland

Jag borde gå och lägga mig... Imorgon har jag två prov, känner mig inte tillräckligt förberedd då jag under lovet har stängt av min hjärna. Jag är otroligt skol-less och längtar redan till nästa lov. Önskar att jag kunde åka tillbaka till grekland och stanna där föralltid.
Min mixed platter som förövrigt är min favoriträtt ända sedan förra gången jag var i där 2005. Såå gött!!
Enbart lycka kändes under resan, en väldigt välbehövd paus från allt.

The Office

Jag har under höstlovet börjat se the office och det är så sjukt bra!


Blogga med Ida

Nu har skolan börjat igen och det var inte något jag har sett fram emot. Nu längtar jag till nästa lov. Jag tänkte lägga in bilder från halloween firande när jag kommer hem (om jag kommer ihåg). Jag måste bli bättre på att uppdatera men jag har ingen inspiration att skriva, detta gör att min inlägg är extremt tråkiga att läsa. Så för att göra detta inlägg lite mindre tråkigt så tänkte jag lägga in bilder från mina labbrapporter + inlämnings uppgifter för som de flesta vet gör jag alltid en "laborera med Ida" bild som ska göra rapporten lite mer rolig. Detta har jag gjort ända sedan gymnasiet började och jag har aldrig lämnat in en utan.
Laborera med Ida
Laborera med Ida, Pernilla och Frida
Det finns inte bara Laborera med Ida utan det finns också "Träna med Ida"

RSS 2.0