Torsdag

Nu har jag jobbat en vecka av mitt sommarjobb! :) Imorgon är det midsommar, har inte riktigt planerat vad jag ska göra så det tar jag som det kommer ;)
Jag sitter just nu och försöker titta upp en longboard till ett bra pris, men de är ju så dyra!!! Jag vill så gärna ha en men jag har inte råd..
Nu till något helt annat, jag hoppas innerligt att jag kommer iväg utomlands i sommar. Jag håller tummarna!!

Sommarjobb

Just nu sitter jag på mitt sommarjobb, vi har lunch nu så jag bryter inga regler nu när jag bloggar :P
Jag måste bara skriva att jag är helt ÖVERLYCKLIG att Henrietta har samma sommarjobb som jag!! Jag var så orolig att jag inte skulle känna någon, men så blev det inte. Underbart! Sommarjobbet är ju awesome också! Vi håller på att fixa med våra kortfilmer, vi har skrivit manus och gjort storyboard! ;)


Nervös

Imorgon börjar jag sommarjobba, om man nu kan kalla filmskola sommarjobb... ;) och jag är såå nervös!
Godnatt på er alla, nu är det läggdags om jag ska orka mig upp!

15 juni

I fredags köpte jag min avslutningsklänning och idag köpte jag lite andra saker som jag behövde. Ikväll ska jag nog klippa mitt hår.... är nervös att det inte kommer bli bra, men jag håller tummarna. Hade tänkt klippa lite längre än axellångt, jag är medveten om att jag kommer ångra mig men hår växer ju ut! ;)
Imorgon är det skolavslutning och det känns underbart, lite deprimerande att det ser ut som vädret inte kommer vara så bra.
Det känns riktigt konstigt att jag redan har gått ut ettan... Tiden går så fort! Det känns som igår det var första dagen på gymnasiet och man körde namnlekar med sina nya klasskamrater, och nu är det snart SOMMARLOV!

En fin bild på Fei och Frida

Torsdag

Idag så satt jag i 3 timmar och 45min och skrev matte B nationella. Personligen så tycker jag att det kunde ha gått bättre, det råkade just vara så att det jag inte hade pluggat så mycket till var med ganska mycket medan det jag hade koll på inte var med så mycket... så jag är lite orolig för hur det gick men jag hoppas att det var tillräckligt för ett vg iallafall.
Jag har ju fått veta vad jag har för betyg i de flesta ämnena och jag kan säga att jag är riktigt nöjd! :)
Imorgon har jag inga lektioner = jag är ledig! och på måndag så ska jag bara komma till skolan och få veta vad jag fick på matteprovet/betyget för matte B, tisdag är det slaget på midgård, onsdag är klassens dag och torsdag är det SKOLAVSLUTNING! Det jag ville säga med detta var att jag inte har någon mer lektion i ettan! I MADE IT!!! :D

Today

Jag tänkte bara skriva ett inlägg om att det har varit helt underbart väder idag och jag hade för första gången i år på mig shorts!! Imorgon är det sista provet innan sommarlovet! underbart! matteprov i fyra timmar för jag var sjuk då vi skulle göra nationella så jag gör det imorgon med några andra, bland annat Julia som också var sjuk.. men efter det så är basically första året på gymnasiet över! ;)
Imorgon tänker jag lägga ut lite bilder som jag tog idag på kamelerna, lamorna, åsnorna och några andra djur som är med cirkusen som är brevid där vi har idrott. ;)

MSN

Istället för en facebook konversation så tänkte jag lägga in en msn konvwersation som jag hade med Julia för några minuter sen. jag vet att jag är jobbig och ju fler såna jag lägger ut desto fler kommer tro att jag är helt knäpp i huvudet (vilket jag självklart inte är, bara lite lagom sådär).
man måste trycka på bilderna för att se dem och de fortsätter på nästa bild, och nästa, och jag tror att ni fattar...




RSS 2.0