Temavecka

Den här veckan så har vi temavecka på skolan ;) på måndagen hade vi massage och det var hur skönt som helst!! Igår och idag så var vi på iksu och det var otroligt härligt/jobbigt. Det var väldigt roligt också, vi sprang löpbandet, styrketränade, yoga och en massa andra grejjor...
Imorron så har jag photoshop på förmiddagen och efter lunch så ska vi se på någon dansföreställning. Och på fredag så ska vi se film och äta massa kakor ;) gottgott!!
Nu sitter jag och tittar på house, very good! Hoppas alla har haft det bra, byebye!


Söndag

Idag så åkte vi och åt lunch hos mormor. Vi åt morotssoppa, det var gottgott! :)
Jag har faktiskt inte gjort så mycket idag, har jobbat med periodhäftet som ska vara klart imorron. Vi har tema-vecka nu på skolan så det kommer bli väldigt slappt med inga lektioner. Det känns skönt.

Här är ett klipp ifrån Chuck, den serien är verkligen grymt bra. Love it! ;)


Byebye!

Glee

Tänkte bara tipsa om en serie, Glee. Det är mycket sång och dans. Om ni har lust att se det så går det på tv kl 21 på torsdagar. Själv tycker jag att det är bra, seriöst ibland och komiskt ibland ;)




haha, härlig scen;P

Nu ska jag gå och lägga mig, goodnight!


Kidnappning ;)

Nu har jag äntligen sett Harry Potter och halvblodsprinsen, det var ju ett tag sen den kom ut så det var ju på tiden att man såg den. Den var helt ok, men jag tycker att boken är mycket bättre. Det är oftast så när man gör film av en bok, boken är alltid bättre än filmen.
Lilla bebisen har typ något problem med magen så han har ont och grinar ;( Man blir ju ledsen när man hör honom och när man vet att man inte kan hjälpa honom... Hoppas det blir bättre sen. Menmen, imorron ska vi åka till mormor och äta lunch, det blir gott!
Jag har inte gjort så mycket idag, jag har bara varit hemma med Adrian och Elias för mamma blev "kidnappad" av sina kollegor på jobbet och dom åkte till fortet och hade kul. Hon visste inte ens att dom skulle komma så hon var lite chockad :)



Hoppas att alla har gjort något roligt idag och att alla får en bra fortsatt helg, byebye!


tic toc

Nu har jag suttit och tittat på tv. Karin påminde mig om att periodhäftet ska vara klart till på måndag och jag har hur mycket som helst att göra i det, så  det kommer jag att hålla på med i helgen, not fun...
Just nu sitter och lyssnar på tic toc, najsbajs.



Hoppas att alla hade en bra fredagkväll, byebye!

Förra helgen

Här kommer lite bilder ifrån förra helgen, det kommer mer sen!


Karin och jag ;)


Lina, Mona, Karin och jag


Lina, cutie ;D


hahaha, lina och jag


lina, mona, jag och karin

Ny design???

Jag känner att jag borde göra något personligt med min design och header, men jag har ingen aning om hur man gör :/
Jag tror att jag får fråga någon som kan sånt... Så om någon känner att "ja, det vill jag fixa!!!" så är det bara att säga till ;)


här har ni en bild som ni kan glo på!

Gymnasiebesök

Idag så var vi och besökte gymnasium. Jag, Karin och Lina åkte först till draggen och kollade in styling med spa. Jag har inte tänkt och välja det, men det var faktiskt jätteroligt. Vi fick massera varandra och fixa naglar ;) Det enda dåliga var att maten inte var bra. Sen så åkte vi till midgård, mediaprogrammet. Det var inte så roligt i början men det var mest för att vi bara gick runt och kollade vart allt låg. Vi fick testa photoshop och that was fun! Men jag tänker inte gå det programmet heller. Smart av mig att bara gå på sånt som jag inte ens tänker välja ;P Nämen jag är säker på vad jag vill gå och det är antingen arena natur på midgård eller natur på minerva.
Nu sitter jag med min lillebror i mitt knä, det är nu bestämt att han ska heta Vide. Jag räknade just ut att han är 22dagar gammal, om man räknar med dagen han föddes :)


gammal bild, jag hade inte någon nyare på datorn ;P

Byebye!

Tävling hos Foki

Jag är med i en tävling hos Foki där man kan vinna eb iphone, fatta vad coolt det skulle vara att vinna det... Det är inte så stor chans att man gör det men man kan ju alltid hoppas ;)

Det iphone tillbehöret jag valde var det här snygga skalet.



Hoppas alla får en bra fredagkväll!


Please don't leave me

Tja, nu har jag varit hemma tre dagar från skolan. På söndagen/måndagen fick jag typ feber och kunde knappt prata för att jag hade hostat sönder min röst ;P Och svar på pappas fråga, nej jag tror inte att jag blev sjuk pågrund av sprutan. Jag mådde dåligt i två dagar efter jag hade tagit den, sen gick det över.
Men iallafall... nu sitter jag och skriver i mitt periodhäftet, jag har ganska mycket att göra i det så jag ska fortsätta med det ett tag sen så ska jag gå och lägga mig.

Jag lyssnade just på pink - please don't leave me. Det är ju värsta sjuka videon till låten, helt weird ;)



Byebye!

Huvudvärk och hosta....

Tjänare, igår sov jag och Karin över hos Lina. Vi såg en film som heter elsewhere, den var grymt bra ;)
Idag jag har typ blivit förkyld... Jag har huvudvärk, hosta och är sjukt trött. Nu ska jag gå och lata mig i soffan ett tag och kolla ifall det finns något intressant att titta på!

om ni inte har sett den så bör ni göra det, den var sjukt spännande!


Godnatt

Tja, nu ska jag gå och lägga mig så att jag orkar upp imorron. Det börjar komma värsta mycket snö ute nu ;) jag håller på att ramla hela tiden för det är så halt... menmen, sov gott allihopa!


Onsdag

Idag så åkte jag till ålidhems vårdcentral och tog sprutan mot svininfluensan. Det gjorde inte ont att ta den, men nu värker det i hela armen... ;(
Menmen, vi åkte till tingsrätten idag med klassen. Vi såg på när en drogmissbrukare blev anklagad för snatteri, hon hade typ blivit anklagad för flera andra saker förrut bland annat misshandel :o
Måste typ gå och lägga mig tidigt ikväll, jag känner mig helt slut... men nu ska jag gå och äta choklad, byebye!


Tisdag

Tja, idag har jag varit trött hela dagen och bara längtat hem till sängen. Men nu så måste jag gå ut med hunden och sedan har jag två timmars träning, jag kommer typ somna direkt efter det. Imorron så ska jag vaccinera mig mot svininfluensan, inte kul... Vi ska åka till tingsrätten imorron med klassen och det är ju lite spännande ;)
Hoppas alla har haft en bra dag, byebye!


så här trött är jag nu...


Emil Jensen

Tja, kom hem för ett tag sen. Jag har varit hos min mormor. Vi såg på Emil Jensen idag. Han var bra och väldigt rolig, han sjöng och pratade. ;)

Här är några av hans låtar:





Imorron ska jag gå och kolla vinterjackor med min mormor. Byebye!

Godnatt

Idag har inte så mycket hänt. Igår jag gjorde illa mitt huvud och min nacke på träningen. En tjej föll på mig och min nacke typ knakade till... Menmen, vi har kemiprov på fredag så jag ska börja träna till det. Vi fick instuderingsfrågorna idag. Vi fick också tillbaka två av våra prov idag, religionsprov och samhällsprov. Det gick bra för mig på båda två ;P
Nu ska jag gå och lägga mig, godnatt!



Tisdag

Tjatja! Idag så slutade vi skolan kl halv fyra.
Om en timme ska jag börja åka till träningen och när jag kommer hem så ska jag göra lite läxor... Menmen, nu ska jag gå och vara social ;)
Byebye!


Bebisen

Jag tänkte bara slänga in en söt bild på bebisen ;P



Ha det bra, byebye!

Måndag

Tja, nu ska jag gå och kolla på chuck ;)



Här har ni en låt som ni kan sitta och lyssna på ;P

Bon Iver - Skinny love


Nu är höstlovet slut...

Idag var första dagen i skolan sen lovet... Det var väl helt okey, det var inte någon lång dag. Menmen, det har varit dåligt väder hela dagen och det är tråkigt. Jag har inte gjort så mycket idag, sitter bara och latar mig ;)
Jag bjussar på en bild



Byebye!


RSS 2.0