Grattis Joel!

Idag fyller min storebror Joel år så vi har firat honom hela dagen. Vi bakade typ 10st kladdkakor ;P
Mormor och Anders kom och grattade honom. Mamma fyller år på onsdag så då blir det kalas igen. menmen, imorron så börjar jag praoa. Ska upp jätte tidigt, ska hinna med bussen som går kl halv sex...
Aja, see you later!!

Yeess, äntligen!

Nu har jag ingen skola kvar!! ;D Så skönt. Vi fick tillbaka matteproven som vi gjorde igår, jag fick 1,5 fel så jag blev väldigt glad med tanke på att jag inte hade tränat ett dugg (inte för att jag vet hur man gör när man tränar på matte). Jaja, resten av skoldagen var lång och tråkig, men när den var över var jag SUPER lycklig.
Jag längtar as mkt tills jag får förarbeviset till mopeden så jag kan köra istället för att ta bussen hela tiden... menmen, nu ska jag gå och duscha sen gå och lägga mig. Bye bye!


Tjänare!

Förlåt för mina otroligt långa pauser mellan varje inlägg, ska försöka skärpa mig. Det har hänt grejjor sen sist... Jag har fått en moped och idag tog jag EU-kortet, jag fick alla rätt på provet!! ;D
Jag har bara tre skoldagar kvar och det är den här måndagen, tisdagen och onsdagen. Vecka 22 så har jag prao och vecka 23 så har vi klassresa! ;P Vecka 24 så har vi brännbollstuneringen på måndagen och skolavslutningen på tisdagen. Jag längtar så mkt tills sommarlovet... Menmen nu ska jag gå och lägga mig så att jag orkar upp imorron, Bye!

RSS 2.0