Last day

Jag insåg att det tidigare inlägget var ganska tråkigt och bara text så jag tänkte göra ett inlägg med lite bilder nu.
Här är bilder från sista jobbdagen(som vi spelade brännboll på), sushi-lunch och Henrietta.



sushi är förresten min favorit-mat! :D (ifall någon undrade...) Det är så gött!

Henrietta är fin som vanligt och otroligt ball i sin nya hatt ;) Jag har inte träffat henne sen den här dagen och efter att ha träffat henne varje dag i tre veckor så känns det lite tomt...


Lite uppdatering!

Nu tänkte jag uppdatera bloggen lite. Trästock förra helgen var roligt och vi stod längst fram när movits spelade och det var awesome!! :) Det började regna när de spelade så man blev helt dyngsur och vi som stod längst fram fick dessutom scentakets regn ner på oss, men ingen brydde sig för det var bara en sån underbar känsla att stå där. Och Ellen fick träffa kapten röd så hon var överlycklig för det. Jag hade tyvärr inte med mig kameran så det blir inga bilder. Jag sov ungefär 3 timmar på 3 dagar och när jag kom hem var jag helt slut.
Sen jag kom hem så har jag inte gjort så mycket förrutom att vila upp mig. Mamma har fått lunginflammation så jag har varit hemma med henne. Igår åkte hon och min småbröder till lycksele och har ännu inte kommit hem (de kommer hem imorgon eller ikväll) Igår på kvällen var jag med Julia, vi satt vid älven och pratade tills det kom för mycket mygg. Då rörde vi oss bort till sf-parken och låg på en filt och fortsatte vårat prat. När det blev för kallt så gick vi hem till henne och skrattade åt roliga bilder och vid innan tolv rörde jag mig hemåt.

Trästocksfestivalen

Imorgon drar jag till trästock med Ellen. Jag köpte ett tält idag som är ett pop-up tält så vi behöver inte försöka oss på att fälla upp nått krångligt tält då jag inte har erfarenhet av något så komplicerat. Jag kommer hem på söndag. Ha en trevlig helg!

Festivaltält

Mr. Nobody

Jag tänkte bara tipsa er som läser om en film, Mr. Nobody. Den är så underbart bra gjord och så himla fin. Alla vinklar, frågorna den tar upp, ja ALLT är helt perfekt! Men man måste koncentrera sig och hänga med i vad som händer.
Den är definitivt min favoritfilm just nu och jag har sett den mer än en gång... ;)


Skolavslutning 2011








Uppdatering! :O

Ungefär tre veckor sen jag uppdaterade bloggen så jag tänkte (efter mycket tjat från några människor) att jag skulle passa på. Orsaken till att jag inte har uppdaterat är att jag helt enkelt inte orkat för det är sommarlov! Jag har jobbat färdigt och det känns bra, men samtidigt tomt... jag hade ju börjat bli van med människorna som man spenderat tre veckor tillsammans med. Jag saknar mina luncher med Henrietta eeextremt mycket! :(
Nu är jag med Julia, vi har just ätit tacos! :) så jag ska vara social med henne ;) Jag lovar att nästa gång jag uppdaterar så lägger jag in bilder från skolavslutningen, jobbet och lite annat!
CYA!

RSS 2.0