Helgen

En lektion kvar innan helgen! ;) Då ska jag hem och äta middag sen ikväll blir det födelsedagsfirande med Frida, Julia, Cecilia, Pernilla och Josefin. Blir säkert jätte trevligt. :) Kameran följer säkert med så jag kanske bjussar på lite bilder sen. Imorgon på kvällen ska jag jobba en och en halvtimme på universum och tjäna 450 spänn! AWSOME! ;) Och när jag kommer hem ska jag vara barnvakt. Sedan på morgonen/dagen på söndag kommer mormor och Anders och firar, efter det åker jag till min pappa. Så nu är denna helg planerad. Härligt. :)

cam bild ;P

17 snart 70


Nu är man ännu ett år äldre...

Lite uppdatering

Internet hemma hos oss SUGER! Nu sitter jag med en jättekort nätverkskabel i matrummet/vardagsrummet för routern är det nått knas med.
I fredags så var jag med Julia, Frida och Cecilia. Vi spelade in så mycket vi kunde av våran engelska film, jag hade packat med mig MASSOR av kläder men vi spelade inte in något med mig i så det var heeelt onödigt, I was just the dude behind the camera. ;) Vi hade iallafall väldigt roligt och vi spelade in kanske en halvtimmes film, men bara 10min som vi kommer använda av det, resten är tagningar som blev fel/bloopers, och lite behind scenes film.

Förresten så är denna katt knäpp, han klättrar upp på ens ben och sedan upp på ens rygg och sätter sig på axeln som en fågel... Weirdo-cat!


It makes my heart break

Nu sitter jag och har biologi. Vi hade matteprov imorse och jag hade inte pluggat, men det gick väl helt ok ändå. ;) Jag har förresten gjort klart min nyhetssändning till svenskan, dock låter jag jättekonstig när jag pratar. Låter inte alls som jag, eller... jag kanske låter så?
Ikväll är det öppet hus på midgård och imorgon är vi lediga! :) Då ska jag, Julia, Cecilia och Frida spela in våran film till engelskan. Jag har tydligen blivit vald att redigera hela filmen efter vi har spelat in den också... Så otekniskt som jag är har jag bokat upp storebrorsan som hjälp med denna alldeles för utmanande uppgift för mig, så det får jag göra i helgen/nästa vecka. ;)

Your Vegas - It makes my heart break


Uppdatering, second time today ;)

Vi har svenska nu, men ingen lärare.. och jag kan inte göra något här för jag har bara kvar inspelningen av min nyhetsändning och det kommer jag göra hemma för man behöver tystnad. Jag tror inte att jag har någon filmlektion idag för de som går i arena a och b (tror jag att det är) har nått eget företagande grej så då kommer det nästan inte vara några på filmen så då kan vi eventuellt inte ha det :P Och inte har jag någon spanska idag heller så ifall det inte är någon film så kommer jag åka hem snart ;)

You got a lot to live for

Jag vet att min uppdatering inte är speciellt bra, men jag har en bra orsak till detta! Internet hemma har inte funkat på 3 dagar!!!! Och under denna ofantligt långa tid så har jag insett att jag är beroende av internet... Jag har nästan inte överlevt. Och en till sak som blir lidande när inte internet fungerar (förrutom mina och Julias videosamtal) är mina läxor.. Jag har märkt att det nästan är omöjligt att göra läxor utan spotify... och sen kan jag inte heller skicka in läxorna på fronter när dem är klara. Det jag ville få ut med detta inlägg är alltså att internet är LIVSVIKTIGT! Om det inte är fixat när jag kommer hem idag, I will go I-N-S-A-N-E!
Nu sitter jag iallafall och har biologi, vi gör ett eget fördjupningsarbete inom genteknik. Jag har bestämt mig för att skriva om ärftliga sjukdomar. Snart är det lunch ;)


Jag har lagt ut denna låt förut but I love it så jag lägger ut den ännu en gång.

Nico Stai - Miss Friday

Kvällen

Kvällen borde ha spenderats till läxor men istället hade jag ett videosamtal med Julia i mer än en och en halv timme, gjorde massor av "vackra" grimaser ;) I morgon så har jag sovmorgon tills kl 12.50 och sen har jag bara två lektioner. :) Naajs!


Matte lektion

Hello! Jag sitter nu och har matte men jag orkar inte räkna at the moment så jag skriver ett blogginlägg istället. Idag slutar jag tidigt och det känns awsome ;) Jag vet dock inte vad jag ska göra när jag slutar förutom att chilla :)
Tänkte bara få ta en liten stund att skryta om mig själv ^^ Ibland så måste man faktiskt det. :) Det är så att våran diskmaskin har gått sönder och ingen har tid/orkar diska så det hade bildats ett berg av disk hemma. Men igår så jag diskade all disk och gjorde middag (kyckling, så gött), dukade, gjorde salladen och tände ljus så allt var färdigt då mamma kom hem. Efter vi hade ätit så diskade jag all ny disk som kom... ;P Nu har jag skrytit färdigt och ska återgå till mitt icke-existerande mattepluggande.


Oh no!

Vi slapp filmlektionen idag för vi kunde inte filma idag och vi har inget annat att göra, så alla i min filmpaket-grupp har typ åkt hem... förutom jag som har spanska kl halv fyra, så nu sitter jag i min ensamhet och väntar på att tiden ska gå lite snabbare. Det är såååå tråkigt med hål...

New look

Lite news för er som inte har träffat mig i veckan så är jag numera blond/gulhårig..


Last week

Dessa bilder tog jag förra veckan då internet inte funkade och jag inte hade något att göra.

EGOBILDER!






Sen så blev jag ännu mer uttråkad så då satte jag mig och ritade men gav upp då jag märkte att jag tydlig inte är bra på det.



Men då kom två små lurviga katter och räddade mig från min uttråkhet så då satte jag mig och busade med dom istället ;)


Nya datorer!

ÄÄÄNTLIGEN!!! Vi har fått nya datorer!! Med webcam, u-n-d-e-r-b-a-r-t!

Databeroende

Mitt internet hemma suuuuger! Det funkar inte på kvällarna... Det slutar med att jag blir rastlös och sätter mig och ritar mina teckningar som liknar en blandning av en anka och en människa. Jag känner att jag är ganska beroende av min dator på kvällarna (på dagarna också kanske... hehe). Nu slutar biologin so now I need to go! ;)

..

Jag borde ha börjat med spanskan snart men icket! Datorn är ett hinder för mitt läxpluggande, slutar alltid med att jag sitter med den istället. Jag har nu varit barnvakt åt småsyskonen medan mamma har varit och handlat, hon köpte hårfärg åt mig samtidigt också. Jag vet inte riktigt hur den ser ut, men hon brukar ha koll på vad jag vill ha.

Referat = useless

Nu sitter jag och har svenska. Vi har böjat skriva referat som jag hatar/inte gillar ^^ Jag förstår inte varför man ska göra det... Det är ju ändå ingen som vill läsa referat, då läser man ju artikeln istället. Så då är min fråga, varför ska man skriva referat? Är det någon som vet? För enligt mig är det heeeelt meningslöst och tråkigt.
Nu ska jag sluta skriva om referat och skriva om något annat... Igår så hade jag tänkt lägga in lite bilder men mitt internet funkade inte på hela kvällen, så istället tog jag massor av egobilder med min kamera och satte mig och ritade i mitt skissblock. Det är helt crazy hur fula mina bilder blev, no konstnär här inte. Jag tänker lägga ut lite bilder från min internet-fria kväll när jag kommer hem och för över bilderna till datorn. Kanske jag orkar skriva in början på novellen också, men bara kanske ;) Jag måste skriva spanskan tills imorgon också...


RSS 2.0