I'm coming soon London!

Imorgon på morgonen så drar jag mig mot Umeås flygplats sedan åker vi till LONDON!!!! Jag är så taggad att det inte går att beskriva med ord. Jag har dock inte ens packat än.... Jag har dock skrivit klart typ hälften av det jag ska ha gjort innan imorgon (jag har planerat att vara vaken hela natten och sova hela resan imorgon). Jag ska hinna klart med mina skrivuppgifter, packa väskan och städa mitt rum innan kl 8 imorgonbitti.
Jag kommer nog inte att skriva något mer innan jag åker iväg, så detta är hejdå för mig ett tag. Jag kommer nog ta med mig datorn dock men jag tror inte att jag kommer uppdatera något förrän jag kommer hem.
Farewell!!!

Last day

Imorgon är det skolavslutning. Jag har fortfarande inlämningar som jag inte har lämnat in.... Och jag har inte köpt någon skolavslutningsklänning... får köra på improvisation på morgonen...
Men i övermorgon så åker vi till LONDON!!! Ljuset i tunneln alltså!

Snart klar!

Jag har gjort två st prov idag, håller tummarna på att det gick bra även fast det kändes som om det gick åt skogen! Men, nu är det gjort och jag har inga fler prov att göra, nu ska jag bara skriva klart några försenade inlämningar sedan är jag klar med tvåan. Det känns så skönt att jag efter skolavslutningen kommer ställa mig på en kulle och bara skrika av lycka!

Sämsta dagen i år........

Jag satt just och undrade hur den här dagen kunde bli värre, och då får man självklart veta att man fick IG på nationella i matte D...

I'd like to show you all my dance moves

Spola till 10.00. Jag satt just och kollade på det och skrattade!

Give me money!

Jag har glömt bort att skriva detta men jag är numera arbetslös igen (yay, jag har slutat på online). Detta innebär att jag inte längre får dem dära extra pengarna i månaden som jag lite halvt hade räknat med och jag är ganska duktig på att göra av med pengar, även fast jag inte märker att jag gör av med dem..... Detta får i slutsats en dålig inverkan på min ekonomi nu när jag ska till London, så om någon känner så kan ni ju bara komma fram till mig och säga; Här Ida, ta mina pengar! Nu gäller det bara att spara för det är banne mig mindre än två veckor kvar tills vi åker! Och det är ca 6 skoldagar kvar innan sommarlovet, hurra!

RSS 2.0