Godnatt

Nu ligger jag i sängen med datorn och ska snart sova. Godnatt!


Lite fler bilder ;P

Här kommer lite fler bilder!








Aja, nu ska jag sitta och utforska datorn lite mer. Vi får se om jag skriver ett till inlägg ikväll annars så skriver jag imorron! Byebye!

Yeees!

Nu har min dator kommit!! ;D Den är ascool! menmen, här kommer lite cam bilder.






Hemma från träningen

Tja, nu har jag kommit hem och duschat. Det gick väldigt bra på träningen, men det var lite för lätta saker vi gjorde men ändå... Har inte så mkt att säga, längtar tills min bärbara dator kommer ;D
Byebye!

Tisdag

Tjänare, nu har jag kommit hem och sitter och latar mig. Jag ska åka på träning senare ikväll, känner mig jättetrött men kommer nog bli kul när man väl är där. Aja, see you later!


Svenska

Tja! Nu sitter jag i skolans bibliotek och har just skrivit ut en sak till svenskan... menmen nu ska jag gå, byebye!

Godnatt

Godnatt allihopa, nu ska jag gå och lägga mig! Puss puss!

Ny dator

Tja, idag efter skolan var jag med Lina ett tag. Hon har ju fått en ny bärbar dator som är hur cool som helst! menmen, sen ringde min morfar och sa att han hade köpt en bärbar dator till mig som han ska skicka i veckan till mig :) Jag blev hur glad som helst så nu längtar jag asmkt tills den kommer!!!

tråkig dag

Idag har jag bara latat mig och tittat på olika filmer och så... menmen, nu ska jag gå och fruktsallad :) Byebye!

Barnvakt

Tjatja! Idag hade jag tänkt att fara på discot där Lina och Mona jobbar, men det blev inte så. Pappa ringde mig och frågade om jag kunde vara barnvakt, så det blev det istället. Menmen, nu ska jag gå och kolla om småungarna har somnat i soffan. Byebye!


Äntligen helg! :D

Idag hade vi sovmorgon till kl 10.10 då vi hade kör. Efter kören när vi skulle gå där ifrån så var det några som höll för dörren så att ingen annan kom ut och läraren fick pms och skrek och svor och typ stod och slet i dörren... ;P Aja, efter det så höll alla på och prata om hennes pms-attack och jag tycker väldigt synd om dom som höll för dörren för lärarn ska typ skicka hem ett brev till deras föräldrar. Sen hade vi klasstimme och lunch, sen slutade vi. Nu sitter jag och lyssnar på den här härliga låten, den är helt weird men ändå skön. ;)


Thursday

Idag grillade vi korv på EMP:en ;P Efter skolan så hade jag träning och sen följde Saira med mig hem och var hos mig ett tag. När hennes mamma kom och hämtade henne så hade hon med sig en liten valp som dom hade hämtat idag och den var hur söt som helst! I fell in love :D
Aja, nu ska jag gå och chilla framför tvn en stund. Och imorron har vi sov morgon till kl 10.10, och vi har bara två lektioner sen slutar vi så det är nice.
Byebye!

Tisdag

Idag efter skolan åkte jag hem, åt middag och sen åkte jag till träningen. Jag typ skadade låret/höften så det gör jätteont när jag går... menmen, träningen slutade kl 21 (det började 19) och när jag kom hem tog jag en dusch och nu sitter jag här och tittar på heroes. Ska snart gå och lägga mig, byebye!


Monday

Efter skolan idag åkte jag, lina, karin, ellen, dolly och hetta ner på stan och chillade ett tag. Jag behövde tyvärr åka hem kl halv fem... :(
Aja, nu sitter jag bara och latar mig och ska alldeles strax gå och göra te.
Hoppas alla har det bra, hejdå! 

Söndag

Nu sitter jag här och dricker blåbärste ur min superstora kopp. Idag har jag chillat och tittat på film... menmen, imorron börjar skolan igen och det känns otroligt jobbigt och drygt. Längtar redan till nästa helg ;P
Nu ska jag gå och titta på någon annan film med Joel. Byebye!

Lördag

Tja, idag har det inte hänt så mkt. har städat och sett på Serenity... menmen nu är klockan mycket och jag ska gå och lägga mig. Godnatt!


Fredag

Tjänare! Idag var det jätte slappt på skolan, vi slutar ju kl 12 på fredagar så det är nice ;P
Såg nyss på Oss torpeder emellan, på engelska heter den The whole nine yards. Den var väldigt bra och fett rolig ;)



Hare bra, hejdå!

Torsdag

Tjänare, nu är jag ny duschad, har varit på träning idag. ;P
Här kommer lite bilder från mattelektionen på skolan, bilderna är tagna från Linas blogg.


Visst är vi snygga?!








Aja, det var allt! Imorron är det fredag och det är nice ;)
Byebye!


Onsdag

Idag har det typ inte hänt någonting, jag missade dom två sista lektionerna för jag skulle till tandläkaren. Allting gick bra där och jag har inga hål. Jag har bara latat mig resten av dagen, och nu tänker jag snart gå och lägga mig för jag är så otroligt trött. Aja, herrå!


Tisdag

Tjänare, idag var skolan värsta dryg, kändes som om den aldrig skulle ta slut... Iallafall, efter skolan åkte jag hem och fixade lite grejjor och sånt där. Sen åkte jag och Saira på cheerleading träning, mest för att testa. menmen, vi satt mest och tittade på för vi visste inte vad vi skulle göra (ingen av oss kan något sånt) men vi ska dit på torsdag oxå och då ska vi vara med och göra alla grejjor. Det är träning två gånger i veckan, på tisdagar är det från kl 19 till kl 21 och på torsdagar är det från kl 18 till kl 19. Vi får se om det är något man vill fortsätta med, det är ju alltid kul att pröva något nytt. ;P
Aja, nu ska jag gå och duscha. byebye!

Måndag

Idag efter skolan åkte jag till stan med lina och karin. Karin köpte en klänning med dragkedja från H&M, hon har redan två såna men dom är i andra färger. Lina köpte en stor vit tröja som såg jättehärlig ut. :) Jag var typ hur trött som helst när vi gick så jag var typ helt tråkig oxå... ;P menmen, så blire när man går och lägger sig försent.
Vi såg en supersöt liten hundvalp när vi hade orientering, jag blev typ kär!
Aja, nu ska jag bädda sängen och göra mig i ordning så att det inte blir en lika sen kväll som igår. Chao!


Helgen

Tja!
Idag har jag inte gjort så mkt har varit med Joel. I fredags hade Lina tjejmiddag, det var jätte härligt och det var jättegod mat. :) Det var kyckling och ris. Sen hade hon och Jenny bakat stora cupcakes som var super goda. menmen, nu måste jag gå och göra tyskaläxan... Hare bra, byebye!

Gästbloggning!:)

Hejjj Idas blogg, haha jag har just fixat hennes blogg lite snabbt, får fixa den lite bättre senare när hon är med så kan hon välja bilder själv och allt! =)

detta är min blogg!
PUSS;*

kan slänga in en liten dagens låt från mig,
Erik Hassle - All that I wanted was you

Onsdag

Idag slutade vi skolan kl fyra, drygt... då åkte jag och lina med karin hem till henne en stund och chillade. Sen åkte jag med lina hem till henne och var där ett tag, sen åkte vi till mig och busade med mina småsyskon ;P Efter det åkte vi och hämtade pengar och lina köpte pizza som hon åt på ug.
Aja, vi var med varandra typ till nio sen åkte jag hem och tittade på idol.
menmen, vet inte vad mer jag ska skriva... jag är trött så jag ska snart gå och lägga mig, herrå!

Grattis Lina!

Idag fyller Lina år! :) Så hon fick ett par jeanstights av mig på skolan, fast hon visste redan att hon skulle få det för hon var med när jag köpte dom... hon hjälpte typ till att slå in det också ;P

Aja, sitter och lyssnar på Gavin DeGraw, Chariot just nu. Den är värsta bra!

 


menmen, nu ska jag gå och lägga mig så att jag orkar gå upp imorron. Puss puss!

Drag me to hell

Igår såg jag och Joel på Drag me to hell. Den var väldigt dålig och den var inte så hemsk som jag hade hoppats, den var mest äcklig... menmen, nu ska jag gå och vara social med my family. Bye!


Måndag

Tjänare!
Idag slutade vi skolan 13.50 och då åkte jag, Lina och Karin först till Karin för att hämta pengar så att hon kunde tanka sin moped. Sen åkte vi till Lina och hämtade några prover som hon skulle lämna på vårdcentralen. Sen åkte vi tillbaka till Lina och väntade medans hon duschade. Efter det åkte vi och handlade baugetter till Linas mamma, sen åkte jag hem och matade och gick ut med hunden. Sen så skjutsade jag Mona, och Karin skjutsade Lina, ner till stan för Lina och Mona skulle se Prinssesa på bio ikväll... menmen, det var det som har hänt idag, hoppas alla får en fortsatt bra dag. Cya!

RSS 2.0