Laughing

Jag höll på att skratta ihjäl mig när jag pratade med Julia på facebook, jag höll på att klaga om att jag behövde jobba imorgon kväll och hon försökte peppa upp mig, men envis som jag var så hjälpte inte hennes första försök och jag var inte peppad alls, det vill säga tills hon skrev detta:
Jag förstår verkligen vad du menar, men jag vill som sagt BARA belysa att du FÅR jobba 4 timmar Och sen gå HEM och SOVA! Så självklart Ida, visst är du lite peppad nu?
Jag.höll.på.att.dö.av.skratt.
Jag förstår att de flesta inte kommer förstå vad det roliga med detta var men de som jobbar på online kommer definitivt förstå. Till er andra så kan jag säga det är ett internt skämt så skyll er själva om ni inte jobbar/jobbat där!
Nu till något helt annat så funderar jag på att färga håret brunt igen, och blev lite småtaggad på lugg igen när jag såg gamla bilder. Nostalgi!

I reason with my cigarette

Åhh, jag står inte ut! Jag kommer gnälla och tjata om att det ska bli juni ända tills detta inträffar så jag ber om ursäkt för det, men jag känner bara att jag vill åka till London nu, jag vill att 2an ska ta slut nu och jag vill ha sommar nu! Juni kommer vara underbart!

Foster The People - "Pumped Up Kicks" Cover by Tanner Patrick


Countdown

London resan är BOKAD!
Jag gick på röda korset igår och hittade en stor resväska för 30 kr, craaazy! Den såg nästan helt oanvänd ut dessutom = en överlycklig Ida
Så nu är resan fixad + resväskan, kan inte bara juni komma nu, nu, nu!? Två månader och två dagar, nu börjar nedräkningen ;)

!

Nu bokar vi London-resan! Neeervöst!

Tråk

Jag ska jobba 4 dagar i rad nu under lovet och det känns otroligt trist.. + en hög med läxor som jag måste göra... Någon som vill göra detta åt mig? :) Jag har en blandad känsla av att jag vill att tiden ska gå fort men jag vill samtidigt inte att lovet ska sluta.
Nu ska jag hitta på något att äta!

Sushi

Snart kommer Frida, Pernilla och Julia hit once again. Denna gång har dom med sig SUSHI! Yaay!! Jag tänkte också tell you att jag har börjat se på new girl och det är så a.w.e.s.o.m.e. så om ni inte har sett det bör ni göra det!


Love can wait for me

Snart kommer Frida, Pernilla och Julia hit. Vet inte riktigt vad vi kommer hitta på men något blir det. Jag ska jobba måndag, tisdag, onsdag och torsdag nu på lovet... INTE ROLIGT! Men pengar är pengar och pengar behövs om jag ska ta mig till london.
Cameron Mitchell - Love Can Wait

Work

Ikväll ska jag jobba för tredje dagen i rad, känner mig lite småless nu men sen så ska jag inte jobba förrän på måndag igen. Och nu kanske ni tänker att det är väl inte så jobbigt med tre dagar i rad!? Men jo, det är det! När man för det första har skola först och om man inte slutar tidigt så hinner man inte hem och äta innan man ska dit så då köper man en macka på vägen dit och sen sitter man där till kl nio, behöver sedan springa till vasaplan för att inte missa sin buss och kommer hem vid halv tio. Det är jobbigt!
Åh, vad jag gärna skulle vilja åka tillbaka till Grekland just nu och bara inte bry mig om någonting, hade varit så skönt att slippa all skola och jobb..

4/4

Den här killen är ju bara för rolig!

It's been a while but I still feel the same

Åhhh, jag har så mycket läxor att göra men jag VILL INTE! Påsklovet kan inte komma fort nog... Dessutom så är jag sjukt irriterad på vädret idag, har ju snöat hela dagen! Jag som trodde att våren snart var framme, men icket, där trodde jag fel. Detta blev ett inlägg då jag mest bara klagar, men det är min blogg så jag bestämmer!
Imorgon så ska jag jobba, har inte varit på jobbet på en vecka typ, och nu ska jag jobba tre dagar i rad... Jag måste gå och söka andra jobb också för jag trivs inte så bra på online, det är vad jag och Henrietta ska göra på påsklovet. Nu säger jag inte att jag ångrar mitt jobb på online för det gör jag absolut inte, dom är jättetrevliga där och jag har fått både kunskap och erfarenhet av att jobba där. (plus att lite extra pengar på kortet inte sitter helt fel).
I fredags så var jag funktionär på umeåopen, jag jobbade i entrén, det var faktiskt riktigt roligt och jag hoppas på att få vara det nästa år också.
Nu till lite annat så kanske jag ska åka till london i en vecka, dagen efter skolavslutningen med Frida, Pernilla och Cecilia. Det skulle verkligen vara underbart, men jag måste samtidigt försöka spara pengar..
Nu ska jag försöka påbörja mitt inledningstal till debatten på samhällskunskapen imorgon och lyssna på underbara låtar samtidigt.
Ed Sheeran - Give me love

RSS 2.0