Somebody That I Used to Know


Take over the world

Jag måste bara skriva att för kanske två veckor sedan så berättade min mamma för mig att Vide har börjat skratta det här ondskefulla skrattet, ni vet det där jag-kommer-ta-över-hela-världen-skrattet, och då hade hon frågat honom: "Vem har lärt dig att skratta sådär?" Ett snabbt och kort svar kommer från rackarens mun: "Da!" (Ni som inte förstår är det hans sätt att säga Ida..) Mamma blir lite förvånad och frågar: "Har Ida lärt dig det?" Lika snabbt och lite stolt säger han: "Ja!".
Det lilla rackarbarnet! Bara för att jag utimellan lever ut mina mästerplaner step by step och firar detta med det välförtjänta ta-över-världen-skrattet lite då och då, betyder det ju inte att jag har lärt honom det... Men jag kan inte hjälpa att jag känner mig lite stolt.
Han kanske ser söt och oskyldig ut men låt er inte luras...
För han kan vara en riktig liten busunge!

Friday

Det är fredag och jag slutar om ungefär en halvtimme! Den här veckan har faktiskt varit bra (mot mina förväntningar). Jag trodde att det skulle vara så himla jobbigt med skola igen men istället har jag fått tillbaka min skollust och känner mig ganska så awesome. Livet är på topp, nu gäller det bara att hålla uppe humöret när allt det jobbiga startar igen.
Shit, vad långt hår jag hade före sommarlovet...

Mohaha

Jag har sett på den här så många gånger men blir inte less!
Jag kommer lägga in lite bilder från inköp från mellandagsrean i helgen (om jag kommer ihåg), ska försöka att bli bättre på att uppdatera här på bloggen.

Smile, it's been a great day!

Idag har varit en sån där helt underbar dag då allting känns fantastiskt och man känner sig jättetaggad på ALLT! Jag skämtar inte ens, jag var taggad på fysik!? Allt detta på grund av en mattelektion.. Sen så är allting också på topp för att jag har nästan gjort klart hela vår plansch till kemin som ska vara klar på fredag och vi har typ inga läxor än så länge.
Hela tvåan så har vi haft så himla mycket hela tiden och nu känner man sig bara så lättad för att allting går så bra!
Nu ska jag gå och lägga mig så att jag kommer någorlunda i god tid i säng, godnatt allihopa och hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har!

Stones, taught me to fly

Så jag vet att jag nästan aldrig uppdaterar längre men jag har faktiskt inte tid eller inspiration. Bloggen är det som prioriteras sist just nu. Jag har alldeles för mycket på gång och det kommer bara bli värre innan det blir bättre.
Jag tänkte i alla fall lägga in lite bilder från julgård på midgår och nyår som ni kan underhålla er med i väntan på bättre tider.
Julgård på midgård
Dans tvåorna hade uppvisning
Min extremt vackra pepparkaka, Ida-style!
Nyår
Vi åt buffé på eastern palace



Cecilia var galen i inlagda mandariner

Och jag var galen i sushi



Fyrverkerierna



Tyvärr så tog jag inga fler bilder efter fyrverkerierna...

RSS 2.0