Pictures

Nu äntligen lägger jag in bilder från borgafjäll ;)

On the road!






Framme!















På väg tillbaka till umeå!





...

Jag sitter fortfarande uppe och fixar med filmen! Jag kommer vara helt död imorgon...

Redigering

Nu sitter jag och redigerar engelska filmen. Har faktiskt gjort ganska mycket. Dock så kommer det bli lite små stressigt då jag måste hinna göra klart den imorgon, på fredag ska den nämnligen visas upp ;) Jag har spenderat väldigt många timmar åt denna uppgift nu och lääängtar tills den är klar så att jag har en mindre läxa att oroa mig för. :)
Snart ska jag gå och lägga mig och jag lovar att fjällen-bilderna kommer upp så fort jag har tid!

Jävla videokamera!

ÅHH, jag kan inte skicka över engelska filmen från videokameran till datorn!!! Har numera försökt med detta sedan 18.30 idag... men ICKET! ;( Inte nog med att det inte går att skicka över så har min mammas vidoekamera börjat "äta" band, så när man spolar tillbaka banden så blir dom helt utdragna, jag hoppas verkligen inte att något  som vi har spelat in gick förlorat. Jag och brodern min har dock en plan som eventuellt funkar för att skicka över till datorn(håll tummarna). Jag måste ju hinna redigera filmen innan tisdag också. Sitter och funderar för mig själv om detta är möjligt, kanske, kanske inte.. Dessutom måste jag skriva på biologin som jag ännu bara har börjat med. Vad dryygt att ha läxor över lovet :(
Jag ska lägga in ett inlägg om fjällen-resan lite senare(kanske imorgon) och då kommer också lite bilder! :)

No internet!?

Måste bara svara på Henriettas kommentar om internet när jag åker till fjällen imorgon. Nej, inget internet kommer jag att ha tillgång till och jag tar eventuellt inte ens med mig datorn(fast kanske, för jag har filmer på datorn). Så ingen uppdatering på några dagar nu. Jag åker hem på tisdag så ni får försöka överleva utan mig tills dess.
Nu ska jag packa klart och sedan sova, jag måste gå upp tidigt imorgon för att hinna packa de sista grejjorna som inte blir nerpackade ikväll. Ha ett bra lov till alla er som får det nu/efter imorgon!

Borgafjäll

Tjabba! ;) Nu sitter jag och har biologi. Jag måste bara skriva att det är underbart väder och när jag gick till skolan idag så tog jag inte på mig vinterjackan utan skinnjackan. Och det var varmt ändå! :) Dock så blåste det väldigt mycket... Jag ska också meddela att imorgon så börjar mitt sportlov eftersom jag, Julia, Cecilia, Frida, Josefin och Pernilla ska ta ledigt för att vi ska ta bussen till borgafjäll. Där stannar vi några dagar och bor i en husvagn och åker snowboard/slalom. Oerhört trevligt kommer det att bli! Ikväll så måste jag packa allt jag ska ha med, märkte att jag inte har någon skidjacka, skidglasögon eller en hjälm.. Så det blir till att försöka finna dessa grejjor ikväll.
Nu ska jag fortsätta med biologin! ;)

Dear diary

HAHAHA, jag hittade min första dagbok som jag hade när jag var liten och har just läst en del av den. Jag tänkte dela med mig av en liten bit av dens skönhet, eventuellt den bästa delen i hela boken. :)

Lukas är dum och bajs
Ida är bäst och snäll

HAHA, vilken liten bitch jag var! ;)

Birthdays

Här kommer bilder från fredagen då vi firade min och Fridas födelsedagar. ;)










Cecilia hade bakat en underbar chokladtårta! :D








Jag och Frida fick varsin strawberry body butter i present ;)

RSS 2.0