A taste of London!

Jag insåg nu när jag tittat igenom de andras bilder ifrån London att jag vid olika tillfällen inte fick vara med på bild. Till exempel när denna bild togs av Julia:
Då hon sa att jag var ivägen....
Jag håller inte med!
 
(Det finns flera såna här tillfällen, de kommer publiceras vid ett annat tillfälle)

Smile, it's a great day!

Denna vecka kommer bli så fantastiskt rolig, på tisdag åker vi med klassen till tavelsjö och kommer tillbaka på onsdag, sen på torsdag åker jag och mamma till stockholm på min morbrors bröllop och vi åker hem på söndagmorgon. Sen beger jag mig direkt till jobbet som jag börjar kl 12 on sunday.
Nu sitter jag och lyssnar på Mumford & Sons medan jag väntar på mamma som har åkt iväg för att köpa sushi. Livet leker och allt känns så enkelt i stunden!
Jag är förresten överdrivet taggad på att projektarbetet ska sätta igång, jag ska göra en kortfilm och har redan spanat på idéer vad den ska handla om, men det är inte förrän om en vecka som det börjar på riktigt. :)

PA100

Sitter och har eget arbete på projektarbetes lektionen = jag ser på film istället... Bra start på PA100, Ida!

Måndag

Sitter numera på Engelska lektionen vilket är sista lektionen för dagen. Truls gav mig en godis, den smakade örvax/fötter, som han köpt i London på den dära Harry Potter-studion. Ni som kan böckerna eller filmerna vet att man aldrig är säker på vilken smak man får på dem, ibland är det gott ibland är det äckligt och jag hade oturen att få en som inte var god.
Nu håller jag på att skicka Londonbilderna till Frida så jag antar att jag ganska snart också lägger in dem här. Nu slutar jag så jag ska dra mig hemåt och bara lata mig.

RSS 2.0