Skins

Det har varit dålig uppdatering dom senaste dagarna så jag passar på att skriva ett inlägg nu. Jag har varit hemma från skolan sen onsdags pågrund av sjukdom. Jag har haft feber, hosta och förkylning. Tråkigt, tråkigt. Så jag har legat hemma och gjort nada. Började se på skins som Julia sa att jag borde se. Det är awsome, det har varit min medicin under dessa dagar.


KATTUNGARNA!

SÖTA SMÅ FLUFFIGA SAKER!
Dom låg och sov inne hos mig inatt och attackerade mina fötter under nattens gång. På morgonen vaknade jag av att den vita satt och bet mig i huvudet. Knäppa små saker det där, måste jag säga.
Här kommer det en BILDBOMB på dessa sötingar.










BAKNING!

Jag tänkte lägga in bilder från fredagen nu. Efter skolan i fredags åkte jag, Frida och Julia hem till mig. Vi åt pizza och påbörjade bakningen, vi bakade cupcakes, kaddkaka och chokladbollar. Lite senare så kom Pernilla och hjälpte till, efter det kom Cecilia. Vi åt det vi bakade och såg på film. Mysigt! På morgonen kl kvart i nio "kastade jag ut dom" för då drog jag med mamma för att hämta två små kattungar i Skellefteå.








<3

Var och hämtade två små underbart gulliga och fluffiga kattungar igår. Just nu ligger dom och sover i min säng medan Ira ligger i min stol och sover. Underbart söta! Jag har tagit bilder på dem som kommer in senare. ;)
Dessutom kommer bilder från i fredags också :)

KALLT

Hello dudes! Nu sitter jag på filmen och gör svenska novellen.. Jag har inget att göra på filmen så då är det lika bra att göra något annat skolarbete.
Jag måste bara säga att det är helt sjuuukt kallt här, midgård måste typ vara den kallaste skolan under vintern... Iallafall e-huset som jag alltid är i. Jag sitter här och skakar på grund av kylan. Jag borde ha tagit på mig typ tre tjocktröjor idag... Det är lätt att vara efterklok ;P


Ch-ch-ch-change

Nu har jag gjort ändringar på bloggen. Detta gjorde jag med hjälp av paint och photoshop ;P dock så kommer jag förmodlingen att ändra när jag har någon annan bra header bild.

Twisted

Jag sitter nu på filmlektionen och har trååååkigt! Vi har typ inte gjort någonting de senaste lektionerna... För övrigt så känner jag mig väldigt less på min header och design så jag fundrar på att fixa det till något nytt, dock så tar det så himla långt tid och jag vet inte om jag orkar.. Vilket dilemma! :P Dessutom har jag inga "coola" header-bilder...

ÖÄÅZYXWVUTSRQPONMLKJIHGFEDCBA - Här har ni alfabetet baklänges om ni undrade... (jag dööör av rastlöshet och uttråkning!)
!åg gaj aks uN = Nu ska jag gå!

Nya stjärntecken?!

Nu sitter jag och har svenska ännu en gång. Cecilia märkte att vi har nya stjärntecken, dom har typ flyttats fram en månad+ att en ny ormbägare har lagts till. Och jag säger bara NEJ! Jag ska då inte byta stjärntecken... Inte OK! Så länge jag lever räknar jag mig själv som en fisk, så det så! Vattuman är soooo not mee! Hihi, trotsiga jag :)
Andra dåliga nyheter är att det är onsdag= jag slutar kl halv fem idag.. :(
På detta lite halvtråkiga inlägg så måste jag ju lägga in bra nyheter. Så jag börjar med att säga att fredag kommer bli awsome och på lördag så åker vi förhoppningsvis och hämtar våran lilla kissekatt! ;)


Denna kvinna sitter bredvid mig och försöker tjuvkika på vad jag skriver innan jag är klar ;)

It makes my heart break

Nu sitter jag och skriver på min svenska novell som ska in nu i veckan och det går sakta men säkert framåt. Har dock inte kommit på ett riktigt finurligt och fint namn till den än.
Lite onödig fakta för er som orkar läsa: Jag har lunch om en halvtimme, sen engelska and after that så slutar jag! ;) Tisdagar är ganska sköna dagar. :)
Nu ska jag fortsätta skriva på svenskan men jag tänkte lägga in en till låt åt er (jag kanske har lagt ut den förut men i såna fall så får ni lyssna och njuta one more time)

Your Vegas - It makes my heart break


Kanske skriver jag in början på min novell, kanske inte. Beror på om ni orkar och vill att jag ska göra det. ;)

Vide är den person som jag har flest bilder av på min kamera, jag tror det beror på att han är så himla söööt.

Old old fashioned

Jag har egentligen inget viktigt att skriva men nu var det så pass länge sedan jag skrev att jag får flumma fram ett inlägg åt er.
Idag ska jag gå på stan med Ellen som jag inte har träffat på eeeevigheter, så det kommer bli trevligt. :) Och på fredag blir det att hitta på nått med Julia, Josefin, Frida, Cecilia och Pernilla. Det blir också ytterst trevligt. ;)
At the moment sitter jag och väntar på att kemin ska börja, jag fick skjuts av mamma imorse så då kommer man typ en halvtimme innan man börjar. Men då kan man ju sitta och nörda med datorn och lyssna på musik. :) Nu är det dock bara 10min innan jag börjar ;) Jag slutar tidigt idag, känns awsome!

Jag längtar till sommaren! ;)

Här har ni en bra låt också!

Frightened Rabbit - Old old fashioned

Filmlektion

Det är helt sjukt kallt i skolan. Jag sitter och tråkar mig på filmlektionen, har faktiskt inte gjort något på en timme... Vad less jag blir.
Efter lunch idag ska jag göra matteprov som eventuellt ska höja mitt betyg i matte A från VG till MVG, men jag tvivlar högt på detta faktum för jag suger på att skriva MVG-svar, och skriva egna formler till uppgifter och allt sånt där. Men provet kan inte sänka mitt betyg så det är bara att köra på! ;) Efter matteprovet är det engelska sen är det helg, så skönt. :)

Dagens outfit

Hello dudes! Jag tänkte bara slänga bild på vad jag hade på mig idag.

Jag hade på mig en ny tröja från bikbok och svart jeans.

Nu ska jag sova, godnatt! :)


Elias

När jag tar fram kameran för att ta bilder vill alltid denna lilla kille vara med. Men när man säger åt honom att stå still och le så hoppar han istället runt och gör grimaser. Knäppa barn!





Nytt i garderoben

Jag borde egentligen gå och lägga mig snart, skolan börjar ju imorgon men jag är inte trött... Så istället lägger jag in bilder på vad jag har köpt de två dagarna då jag har gått på mellandagsrean, första gången med Julia och andra med Saira.





Jag vill inte att skolan ska börja än...

Sitter med Saira och chillar. Vi var på bio idag och såg easy a, den var bra. We like it ;)
Jag har ångest-känslor inför skolan på onsdag, jag vill inte att det ska börja än... Nu längtar jag till sommarlovet!

Min nyår!

Här kommer lite bilder från min nyår med Frida och Cecilia ;)












Jump, jump, jump

Hello allihopa! Jag vet att min uppdatering suger men jag ska försöka bli bättre. Just nu så håller jag på att ladda min kamera för jag kan inte föra över bilderna till datorn utan batteri. Men imorgon, när det är klart, så sätter jag in några bilder. :) Tänkte också skriva en liten kort 2010-årsresumé (om jag orkar...). Vi får se om jag hinner det imorgon. Nu måste jag faktiskt sova för kl är vääääääldigt mycket, när jag vaknar bär det av till stan för att shoppa med Saira. ;)

Inlägg utan bilder är tråkiga har jag hört, så här får ni 4 i 1!!

Första inlägget 2011

Pizza kl. halv elva på kvällen är inte helt fel! ;) Och att sedan sitta och prata med människor tills kl. halv ett är inte heller så fel ;P Nu hade jag tänkt sitta en stund vid datorn och sedan sova.
Jag lägger in bilder och berättar om min nyår med Frida och Cecilia en annan gång, eventuellt imorgon om jag hinner. Men nyår var iallafall awsome! ;)
Förresten, Gott nytt år! ;D

RSS 2.0