Fysikprov

Jag hade fysikprov idag, och jag blev skitsur då jag såg att det kom med saker som läraren hade sagt INTE skulle vara med = sånt som man inte kan!
Jag kände lite att hela provet var svårare än vad vi faktiskt har gjort. Till skillnad från matte-nationella så var jag inte den enda som tyckte att det var svårare än vad det borde utan alla tyckte det. Det här provet kan antingen ha gått bra, helt ok eller totally åt skogen. Men det är lite så det ska kännas efter ett prov, det är oftast ett gott tecken!

.

Åh, jag orkar inte med skola.... Det är så hiiiimla tråkigt och jag blir less bara av att tänka tanken av plugg.. Men det är bara 15 dagar kvar till London så det är bara att hålla ut!

Good night

Nu är det snart tid att gå och lägga sig, imorgon börjar en ny skolvecka.. Men snart är det slut på allt, efter den här veckan kommer nästan alla läxor och prov vara slut! Åh, du härliga känsla av frihet! Snart är det skolavslutning och sen åker jag till LONDON! Jag kan inte nämna detta många gånger nog för jag längtar som en galning!!

Grattis!

Idag fyller min mamma och min pappa år så grattis till dem!

Bajs

Liten uppdatering om matte D nationella; det gick sämst!
Under hela provet ville jag bara ställa mig upp riva sönder papprerna och gå där ifrån.... men icket, jag satt där i fyra timmar och skrev på ett helvetesprov som jag förmodligen kommer få IG på. Bajs säger jag bara.
Efter detta fruktansvärda mardrömsprov var över åkte jag hem och tröståt jordgubbschoklad för att sörja min icke existerande mattehjärna.

Godnatt

Okey, så jag har i princip inte pluggat något inför matte nationella imorgon... Men jag känner samtidigt att det är inte mycket jag skulle ha hunnit lära mig som jag inte redan kunde på en kväll. Min nervositet för provet har inte kommit än, det brukar det inte göra förrän man sitter där och inser att man kanske inte kan allt som man borde.. Dagen till ära dock så har jag borstat tänderna och är på väg att gå och lägga mig alldeles strax. (de som känner mig vet att jag brukar gå och lägga mig waaaay toooo laaate ALLA dagar)

Panik

Jag har matte D nationella imorgon, jag är inte alls förberedd och jag har glömt bort ca 75% av kursens innehåll! Detta känns inte alls bra, jag måste kidnappa Joel och sno hans hjärna ikväll.....
Nu har jag mattelektion så nu gäller det att PLUGGA!

yay

Jag har skrivit två stycken inlämningsuppgifter idag och skickat in! Detta innebär två mindre uppgifter kvar att skriva klart, det är en underbar känsla! Jag ska försöka skriva klart ännu en uppgift innan dagens slut (men det kommer mest troligt inte inträffa)

Plugga

Jag pluggade ingenting igår... Vilket betyder att jag inte pluggat på snart en vecka... Vilket i sin tur innebär att jag har ungefär 10 olika uppgifter som jag måste göra och skicka in innan veckans slut...¨
Lite så här känner jag.

Söndag

Detta är vad jag har levt efter sen torsdags... Men idag så måste jag ju nästan plugga, det bådar dock inte gott att jag ännu inte har startat.. Och jag är på väg att gå till ica maxi med Joel om en liten stund istället för att skriva på mitt statsskick.. Not good Ida, not good.

Studying

Jag sitter uppe och pluggar, vilket numera är hur jag spenderar mina dagar.. Alldeles för mycket läxa på schemat och för lite tid att hinna med allt. Vad skönt att sommarlovet närmar sig för varje dag som går!
Jag kommer vara otroligt dålig på att uppdatera dessa dagar då jag kommer jobba, vara volontär på made-festivalen och sist men inte minst plugga som en galning, känns som jag är efter i allt!

Update

Inte bara har jag blivit brunhårig utan jag har även skaffat mig lugg igen. Imorgon börjar skolan igen, kan inte påstå att jag är taggad, kan snarare säga att jag inget hellre vill än att sommarlovet skall ha kommit hit.

1 maj

Min och Fridas pluggning går inte framåt och hälsar att om någon vill skriva våra fysiklabbrapporter åt oss är ni mer än välkomna att göra det!

RSS 2.0